Instagram i det senaste

 
Pimpat min cykel med ett sadelöverdrag från TGR med mustascher. Bästa! Enda solket i bägaren är att jag dragit sönder det lite i min hetsiga iver att komma hem från jobbet en morgon... håller tummarna för att det finns kvar på TGR så jag kan köpa ett nytt och förstärka. Min cykel behöver ju just det här mönstret, det förstår ni väl? 
 
 
 
Världens finaste brorson fyllde 1 år och vi firade honom med pompa och ståt i Nybygden.  Sötaste någonsin när han satt och skramlade med minikastrullerna som tillhörde miniköket han fick av mig och Mike. Eller när han vandrar runt med en knallrosa kattkudde i famnen. Kattkärringen till faster blir så stolt
 
 
Jag och Mercy hängde på soffan i måndags när jag vaknat. Det här kan vara det bästa som fröken vet, att ligga där ihop medan jag läser och hon får pendla mellan att trampa på min bröstkorg och ligga tätt bredvid och sova
 
 
Måndagen fortsatte med något omskakande. Jag stack ut och joggade i ösregnet. När jag kom hem var jag blöt in på bara kroppen och kall med så sjukt nöjd med att jag genomförde! 
 
 
Tisdagen bjöd på något exotiskt. Inte fil med kanel då utan att jag skulle in och jobba ett kvällspass för första gången på flera månader! Jag var pepp och sjukt nöjd med att vara uppe på en tid då andra människor också är vakna. Att sitta och äta fil och läsa bloggar under frukosten i lugn och ro var ljuvligt. 
 
 
Det var även pirrigt glädjande att få dra på mig en klänning och ett halsband! På natten knatar jag runt i jeans eller leggings och en trött tröja bara men nu kunde jag återgå till klänning som jag egentligen trivs bäst i. Jag träffade min kollega Zandra för lunch innan det var dags att börja kl 13 och hann snacka lite sånt som man aldrig hinner annars när man bara går om varandra vid överrapporteringar. 
Det var mycket märkligt att vara på jobbet och göra "dagsgöra" , jag vet knappt vad det är längre. Som tur var så hade vi en lugn kväll på jobbet. Jag var stationerad på Stöttecenter och hade hand om avslappningen och lite samtal bara. Plötsligt gick brandlarmet dock så lite action blev det av det hela. Att sen få cykla hem och vara hemma halv tio var berusande härligt! Jag kunde hålla kväll som normalt folk! Det gick väl sådär för jag somnade ganska snart på min soffa framför Shameless (har ni sett? knasigt bra). 
 
 
Denna morgonen har jag avnjutit ännu en högst harmonisk frukost med fil och den här godingen från Leksands. Är väldigt glad för mina Ferm Living underlägg fortfarande. Det vore illa annars med tanke på att jag har samma mönster från samma märke på min tvättkorg och en mugg också...
 
 
Jag fick ett ryck och lyssnade på country sådär som jag och pappa brukade göra på lugna morgnar när jag var liten. När man kilat nerför trappan och drog ifrån skjutdörren till köket så satt han ofta där, med kaffe i koppen, en cigg i handen, tidningen framför sig och country på stereon och visslade med. Fint såhär i efterhand och jag känner lite saknad i bröstet när jag tänker på det. 
Nånstans under lunchtid så ringde Elin och det blev ett kort men skrattigt samtal om Gustav Vasa-frisyrer, sjuka och skola. Jag har fina människor runt mig helt enkelt. 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0