Everything golden


Jag hade en hejdundrande bra helg faktiskt men jag är i vanlig ordning usel på att komma ihåg att hala upp kameran. Fredagen inleddes med en tur till Lund där jag mötte upp Sofia och Linnéa. Vi köpte med oss sallader från ett deli i Saluhallen och satte oss sedan i gräset bakom Domkyrkan för att uppdatera oss runt vad som hänt under sommaren, njuta av solen och ha det gott. En av Sofias kursare kom förbi senare och samtalsämnena och historierna blev alltmer absurda och jag älskade varje minut. Så när kvällen var på väg att springa ifatt eftermiddagen så tog jag och Sofia oss en öl på Ariman och avslutade med ett väldigt själsligt besök i Domkyrkan innan vi vände hemåt. Kvällen fortlöpte sedan hemma hos Karin med True Blood och pizza så heja heja fredagen!
Så kom lördagen och jag mötte upp Frida för fika och catch up på Lövet och sen flängde jag runt en runda på stan för provianterande inför kvällens spektakel som jag blivit medbjuden på av Linnéa och Sofia. Guldfest med dresscode: Guld. Så jag gick bananas på accessoarfronten, hängde på mig blinget och prydde naglarna med guldglitter och eyelinern likaså. Och festen sen...oj oj oj. Det var som ett eget universum. Ett kollektiv vid Konserthuset höll festen och hade pyntat och inrett och fixat så fyndigt och fint. En korridor med blinkande diskoljus och en skattkista en bit upp i väggen som du kan krypa upp i och hänga i, safirgränden i fönstret, kojor här och var och ljus och ljud och folk...  
Mina vapendragare var vackra som få såklart och det var så kul att det vällde in folk i en strid ström och att se och beundra allas olika tolkningar av temat. Himla bra kväll, himla bra lördag, himla bra helg. Punkt och slut. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0