Beauty and the beast

 
 
Tänkte jag skulle tipsa om tre produkter som flitigt används och som fungerar som tänkt. Jag älskar skönhetsgrejer då det kan förändra utseendet helt från dag till dag och vad man vill förmedla till omgivningen.
 
 
Först ut är Make Up Forevers HD Powder som är ett silkeslent finishing puder i lösvariant för den som vill ha ett skirt resultat som inte täcker utan bara jämnar ut och fäster foundation eller bara gör det lite finare på bar hud. Den har inget skimmer i sig heller vilket jag ger ett stort plus för. Köpte den på Sephora i Malmö men finns säkert att beställa på nätet om ni inte har det i närheten. Finns bara i en nyans som ser vit ut i burken men som är transparant på.
 
 
Varit nyfiken på BB krämer men inte testat förrän för bara någon vecka sen då flera stycken tipsat om en av Loreals som de tyckte var bra. Jag var tveksam till hur det skulle funka med en BB kräm från ett budget märke och med tanke på att där var två nyanser att välja på, men jag får ju säga att Code Lumière är helt okej. Jag valde den i den ljusaste nyansen då den andra såg pepparkaksbrun ut i tuben. Det krävs inte mycket för att det ska bli ett bra resultat och den är busenkel att applicera i jämförelse med min vanliga foundation då den glider på mjukt och framför allt anpassar sig till hudtonen efter en liten stund. Jag missade att den var illuminating eller ljusreflekterande när jag köpte den så ibland applicerar jag ovan nämnda puder över om jag vill matta ner effekten och ibland låter jag det vara precis som det är och får en fin lyster. Resultatet är som ett mellanting mellan färgad dagcreme och foundation och perfekt för vardagsbruk. Jag kommer inte slänga ut min älskade Clinique Even Better foundation för den här då det är världens bästa, men det här är en bra vardagsprodukt och kanske särskilt nu under sommarmånaderna då man vill ha något lättare på huden och inte behöver täcka så mycket.
 
 
Kevin Murphys Powder Puff är ett volympuder i stil med Dust it som jag tycker väldigt mycket om. Jag har rätt så tjockt hår men när jag har plattångat det så kan det bli lite av en slickad katt look och då är det här bästa grejen om man inte vill tupera och hålla på. Man lyfter lite på överhåret och sprinklar ner ett lätt lager puder för att sedan massera in det med fingrarna. Voila! Det känns lite läskigt mot fingrarna men väl i håret så syns det inte och är relativt doftfritt samt håller hela dagen. Har inte provat att göra uppsättningar med den här produkten men kan tänka mig att det skulle funka bra för att få upp volymen i kronan. Kevin Murphys produkter är bra över lag tycker jag. Använder torrschampo därifrån också samt ett himla bra schampo och inpackning som förtjänar ett eget inlägg för precis så bra är dom!
 
 
Rhez
2013-05-23 @ 06:21:45

FH FH FH FH FH FH extravaganza!!!

älskade detta!! :D :D :D
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0