...

Ångesten river i kroppen när jag nu sitter här och författar det personliga brev som ska ackompanjera min jobbansökan. Jag har ju fattat att det här är viktigt för mig men inte hur viktigt förrän nu när jag ska motivera varför jag är den bästa kandidaten till den tjänst jag går som vikarie på redan. 
Det är en sabla tur att jag har distraherat mig med jobb, frisörfix och utefika innan idag så att inte hela dagen centreras runt just den här känslan av maktlöshet. 
Vi tittar på lite bilder Från det senaste dygnet innan jag drar efter andan och trycker på skicka....
 
 
Igår var en bra dag för jag firade in vad jag trodde var början på min långledighet med att vakna tidigt av mig själv till solljus som sipprade in mellan persiennerna. Kort därefter mötte jag upp min fina bror och kusin och gav oss iväg på en långpromenad i skogen och lekte med uteredskapen. Resultat: min gluteus maximus (min bakdel) gör ont idag...Dagen fortsatte med att hänga med familjen, träffa min söta brorson och avrundades med nygräddade våfflor och senaste avsnittet av The Following tillsammans med Karin.
 
 
Efter en gästvisit på jobbet var jag hos frisören och fixade barret. I solen ser jag lite ut som en seriefigur så rött det är. Fint som snus för vem vill inte vara en seriefigur liksom? Mötte upp fina Elin och Doris på Madrix uteservering efter det för kaffepimplande i solen. 
 
Elin överlämnade det här paketet från den fina familjen i söder och jag kunde inte hålla mig när jag kom hem utan var tvungen att öppna direkt. 
 
 
Tadaaaa! Ett The Big Bang Theory spel! Så himla himla glad och längtar redan efter att få inviga det! Nu rundar vi av det här så jag får tummarna ur. Gulp. Håll tummarna för mig, ok?
RSS 2.0