Flickorna Lundgren

 
En dag i förra veckan åkte jag och Karin på en liten roadtrip till Flickorna Lundgren på Skäret. Har hört talas om det här stället flera gånger men aldrig varit där förut och visste därför inte riktigt vad jag kunde förvänta mig. Det var precis hur mysigt som helst! En gammal traditionell skånelänga med växthus och världens mysigaste trädgård. All personal var klädda i fina gamla förkläden och var så himla söta.  
 
 
Vi beställde in lunch och slog oss ner i trädgården på baksidan då ett gäng pensionärer dominerande framsidan. Flädersaften var precis hur god som helst och likaså min surdegsmacka. Efter maten köpte vi fika och kaffe som serverades på fint porslin och ur en kopparkanna som förr i tiden. 
 
 
Det är något speciellt med den här typen av trädgårdar, frodiga och gamla trämöbler. Att havet skymtar bak träden skadar inte heller! Flickorna Lundgren levde väl upp och över förväntan och jag vill absolut hänga här fler gånger! 
När vi kände oss mätta och belåtna så åkte vi vidare till Höganäs och deras outlets för att sedan runda av dagen i Helsingborg.Vi träffade Anna & Tove och satte oss nere i hamnen och åt, kikade på de som utegympade en bit bort och båtar som åkte förbi. Bra dag!  
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0