London day 2

 
Första morgonen som vi vaknade upp i London så inledde vi med frukost kl 07 och gjorde oss sen i ordning för att bege oss upp till Oxford st för att hinna med en vända på Primark och Forever 21 innan det var dags för vårt Afternoon tea på Sanderson. Vill tillägga att det var stekande hett i London under den här veckan och att springa runt i affärer var kanske inte den ideala aktiviteten men vad gör man? När kassarna var tunga och blodsockret var nere på noll så tog vi tuben hem igen för att duscha och byta om innan det var dags att åka upp till Sanderson Hotel 
 
 
Efter vårt afternoon tea party så var vi ganska tjocka och möra i kroppen och vilade en timme innan vi bestämde oss för att leta reda på Callooh Callay! baren som jag letat fram nånstans. Det skulle finnas en Narnia garderob som du går igenom för att komma in i en hemlig bar bakom baren så att säga vilket såklart lockade, särskilt eftersom vi redan inlett med sagotema på Mad Hatter's. Hur som helst, vi tog tuben upp till Old St och vandrade sen i lite kringelkrokar innan vi kom fram till den beryktade baren. Det var fortfarande ljust ute och vi beställde av världens kanske trevligaste bartenders innan vi slog oss ner i en soffa alldeles brevid garderoben. 
 
 
Vågade efter mycket om och men stiga in men det var fullt ända ut till dörren så vi nöjde oss med att ha sett den och satte oss sen tillrätta igen och sippade på hysteriskt goda och starka drinkar 
 
 
När vi kände oss nöjda med det så skuttade vi vidare nerför gatan och in i en scary tunnel
 
 
Till bästa Cargo där de krävde leg men som jag inte hade med mig men ändå fick kila in. Puss på det! 
 
 
Kom in på den här magiska gården med fairy lights, trädäck och photo booth samt en dj som spelade tveksam musik. Vi drack öl, pratade skit och involverade oss i kärleksintrigerna runt omkring oss medan mörkret omfamnade natten. Bra kvällshäng!
 
 
På vägen hem så passerade vi den här snyggingen och en massa annan street art. Hade nästan lyckats glömma hur mycket jag älskar det här området runt Old St, Hoxton, Shoreditch...Ville nästan böla en skvätt när jag såg mitt gamla häng Old Blue Last och undrade hur Catch mår nuförtiden. Det här är det bästa och det sämsta med att vara tillbaka häromkring för jag älskar varje minut men sörjer också vad som gått mig förlorat och som inte längre är mig tillgängligt. 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0