Dagen i Sölves.org


Vaknade tidigt imorse i vanlig ordning här uppe. Träffade Rolf (grannen) när jag var ute och snicksnackade lite som vanligt medan han vankade av och an framför mig. Därefter blev det en frickin' engelsk frukost med eggs on toast och bacon, kaffe och OJ. Fin start på dagen. 

Tog därefter en dusch och smörjde mig med världens bästa bodylotion, Urtekräm närmare bestämt. Nordic Birch. 

Fick för mig att jag skulle provsminka mig inför bröllopet imorgon och testade min lila cake eyeliner från Make Up Store. Tur var väl det för när jag sedan skulle dra på mascaran så insåg jag att jag tagit med mig en tomhylsa, den jag använder för att bara borsta igenom fransarna. Fick en helvetisk panik och insåg att jag befinner mig i något som verkar vara ett i-land ifråga om smink när jag googlade ställen som sålde kosmetika i denna staden. Drog på mig paltorna och hojade iväg i regnet. 
Tacka gud för Apoteket. Det kan man alltid lita på. Blev en mascara från La Roche Posay som jag har ansiktsgrejs från så det blir säkert bra. Har kletat på nu och ska kolla så det inte blir pandaeffekt av det. 
Provade olika frisyrer, här har vi början på en men ska köra på en annan,

Sofia den här är till dig. Här är den beryktade fotbollströjan, dock utan matchande byxor. Inte direkt min vanliga klädsel så det här är närmast exotiskt för mig... 
Fint att det står Holger fast baklänges på mitt bröst... 
Ja ni, roligare än så har det inte varit idag. Imorgon är det Anja och Tobias dag och det laddar jag nu inför! 
 
RSS 2.0