brillor och så mycket bättre

Mahatma Ghandi hade sådana, John Lennon likaså och det främsta som slår mig när jag ser lördagens Så mycket bättre är att hela jag skriker efter dom. Mikael Wiehe's glasögon.

Hur fantastiska?! Jag behöver ett par alldeles egna. Jag tror jag hade varit söt (haha). Normalt sett så använder jag linser och kilar enbart runt med glasögon hemma men eftersom jag glömde mina glasögon i London så står jag nu utan några alls. Varför då inte ett par karaktäristiska sköldpaddsfärgade runda? eller ett par tunna i silver? Jag förväntar mig inte att på långa vägar kunna bära upp dem med samma självklarhet men jag kommer skratta gott när de sitter där på näsbenet. För visst signalerar glasögon så himla mycket omedvetet?
Om vi ska slita oss från Wiehes brillor och prata vidare om säsongspremiären av Så mycket bättre. Vad tyckte ni? Liksom förra året så blir jag tagen av hur jag omvärderar artisterna under programmen, artister som jag avfärdar för att jag inte uppskattar deras artistiska uttryck blir nu klara i konturerna och jag blir alldeles rörd. Det var Tomas Ledins kväll och jag fick ett fullkomligt skrattanfall när Lena Ph gick ut som första med hans "Sensuella Isabella" och sen följde de andra med mer eller mindre egna tolkningar av hans hits. Men har inte Ledin ryckt upp sig? har han inte blivit en stilig karl på äldre dar? och Laleh! denna spröda lilla fågel som alltid påverkar mig med sin röst. Såg ni det? vad tyckte ni var bra/dålig? (och visst vill ni också ha Wiehes brillor?haha)
RSS 2.0