åter i etern

Halv åtta var jag halvt uppe ur sängen. Ledigt och bra var det idag.
Ett hiskeligt morgonhår och nylle mötte spegeln
Med lite smink och en hårborste kan man göra underverk, var tvungen att göra mig anständig då jag hade planerKlappade lite extra på Mercy
Frida och jag skulle nämligen till IKEA i Helsingborg under morgonen. På med den perfekta orangea klänningen från H&M och jobbskorna som fixar timmar på betonggolv. Några timmar senare kom jag hem med ett ny soffklädsel, skoskåp, vintertäcke och lite annat fint som ni kanske får se en annan gång.
Var halvt död och bestämde mig för att ta en tantavila på soffan innan det var dags att bege sig ner till Malmöfestivalen. Ralf gjorde mig gladeligen sällskap och sträckte ut sig över mer än halva soffan i vanlig ordning.
Så slog klockan sex och det var dags att dra på sig paltorna igen för lite mer gå och stå och annat trevligt. Som musik, som vänner man inte träffar så ofta och Malmö såklart. Saknar Malmö så himla mycket nu när jag inte är nere varje dag längre.
Karin och Frida var där

Det var även Stefan, Ullan och Moberg och lnågra till som inte fastnade på bild. Såg lite av Jenny Wilson och Tensta Gospel Choir direkt när vi kom dit och efter mat, flanerande och snicksnack så såg vi Maskinen. Det var den dagen det. Himla fint!
RSS 2.0