Dag 1: Om mig

Jag är en väldigt virrig, tankspridd och ostrukturerad person som har ett stort behov av struktur. Ibland uppnår jag det, ibland virrar jag bort mig på vägen. Jag är 27 år i mindre än en månad till, sen blir jag 28 jordsnurr/vintrar (välj själv vilken kamratposten variant du vill) och är två år ifrån att fylla trea:nolla. Det borde ge ångest, det gör det inte. Jag är jävligt glad över att åldras. Jag bor själv i en lägenhet på 45kvm i tågmetropolen (nåja) Hässleholm i söder tillsammans med mina två ragdoll katter Ralf och Mercedes. Lever kattkärring liv fullt ut, minus kattdetaljer på varje pinal i hemmet. Undercover kattkärring. Är även undercover gangsta, pensionär och överlevare. Är aningen dramatiskt lagd och mer än en aning instabil även om jag döljer det väl.
Lyssnar mest på folk, singer/songwriters och indierock men ibland drar vi till med oväntade saker också, det som jag refererar till som galningsmusik.
Tar min socionomexamen i januari och funderar på om det verkligen är vad jag är ämnad för i livet, om min själ klarar det. Tycker om att nörda in mig i lite allt möjligt, när jag var i elva års åldern så var det virologiska sjukdomar som ebola och dylikt som var mitt specialintresse, idag är det mer utspritt.
RSS 2.0