cloudy days and jealous times

Vaknade imorse och såg bara mörker, ingen sol som sken genom persiennerna och kände all motivation till aktivitet försvinna omedelbums. Fixade med examensarbetet och skickade in till min och Malins handledare och fick till svar "sweet!". SWEET?! seriously?hahaha han är fin, är så oerhört tacksam att vi fick honom, särskilt när man betänker vem man hade kunnat ha oturen att få istället och bli sågad konstant...personen som i övrigt kvarstår som min nemesis numero uno. Tentaresultaten är ännu inte klara, känns som vi måste vänta till sista dagen av ren princip...har inte tänkt på det på några veckor nu men får ont i magen bara jag tänker på ännu en kuggning på samma tenta vilket troligtvis är precis vad som kommer ske om jag känner mig själv och honom rätt. Festligt värre men får avvakta och se till nästa vecka när resultaten ska vara inne.
Dagen började modlöst men artade sig allt eftersom, spenderade nån timme på Madrix uteservering med Ellie och Doris och ikväll ska jag åka och kika på Fridas nya lägenhet här i stan. Spännande spännande.
Hoppas på fint väder resten av veckan, har späckat schema med trevliga aktiviteter och det hade varit hemskt trevligt om det varit inramat av idel solsken.
Hörde ni förresten att Hultsfreds festivalen har ställt in nu bara några dagar innan det skulle börja? Stackars satar som hade planerat sin festivalsommar och en visit där. Tycker det är sjukt dåligt av arrangörerna att ha så små marginaler att det blir så här och att inte pronto betala tillbaka biljettköpen.
anyways, lite spaghetti med parmesan nu kanske...
RSS 2.0