Lady lovelylocks

Kollade igenom mitt fotoalbum på telefonen och konstaterade krasst att jag saknar förra årets hår. Det var långt, lockade sig naturligt och var det ljusaste jag någonsin haft. Sen dess har jag hunnit klippa av det till page, färgat det kolsvart en runda för att sedan gå över till rött. Nu är jag i valet och kvalet om jag ska gå och göra vid det innan resan till Filippinerna, just nu har jag ungefär tre olika hårfärger då färgen släppt olika mycket och ser förjävlig ut i huvudet. Därför känner jag för en liten bildbonanza för att hylla en tid då håret var på topp...
 
 
 
Top notch när jag och håret var och ölade med folk på Möllan någon gång under sommaren
 
 
Håret följde med till Stockholm och toaletten på Fotografiska också efter en lunchdate med Victor på Östermalm
 
 
Min brorson Marley föddes 28 augusti och håret och jag var och pussade på honom på BB
 
 
Håret och jag vaknade upp bakfulla i Sölvesborg efter ett hejdundrande bröllop mellan Anja & Tobias
 
 
Håret och jag hade bästa whiskeykvällen på distans med Sofia. Vi i Sölvesborg och Sofia i Malmö. 
 
 
Håret och jag sorgesminkade oss ett tag. Mycket svart runt ögonen fungerar som en sköld mot tårar när hjärtat gör ont och man vill gråta mest hela tiden.
 
 
 

Far i hatten

 
I torsdags så for jag ner till Malmö för ölhäng på Far i Hatten i Folkets Park med de här finingarna
 
 
Sofia var där
 
 
Linnéa var där
 
 
Elin var där
 
 
Även Karolina var där och Maria som inte fastnade på bild innan hon kilade vidare. Premiär på det här stället för mig och det var minst sagt en succé! Himla trevlig lokal och stämning, provade öl med namn som Honungsbjörnen och Kärlek och hade såklart bästa sällskapet. Kickstart för öl på uteserveringar!

Lightning to AV

 
Efter jag vaknat igår så klädde jag på mg djuriska strumpbyxor och min svarta hängsleklänning för att fylla på förnödenheterna här hemma. Två dagars ledigt nu innan helgen och då vill jag inte ödsla tid på tråkigheter som att gå till affären varje dag eller leva på jobbföda (soppa och gröt). Det ska ätas gott och levas gott när man är fri som fåglarna själva!
 
 
Efter matinköp tog jag mig i kragen och inhandlade en adapter till min Ipad. Den här fina mojängen kopplar jag mellan ipaden och tvn så att jag kan kolla på mina serier och filmer på storbild. Har tänkt köpa en sån här ända sen jag köpte ipaden i början av året men har bara inte blivit av förrän nu. Ska provköra i dagarna men är övertygad om att det är en lifechanger.
RSS 2.0