Jan och Feb i bokform

 
 
Jag fastnade totalt i Haruki Murakami 1Q84 första och andra delen och den värld som öppnade sig där. Jag har tredje och sista delen kvar men sparar lite på den, ni vet ibland vill man inte lämna den där verkligheten riktigt än.
 
 
Jag läste Keplers Sandmannen och var panikslagen under de timmarna det tog att slutföra. Jag låg med skyhög puls och paranoia en hel natt för jag var tvungen att slutföra och få den ur systemet. Sen råkar jag ju vara en räddhare också...Bästa Kepler sen Hypnotisören utan tvekan!
 
Jag läste Peter Robinsons Roten till det onda och kände att engelska kriminalare kanske inte är min grej längre. Den kändes inte angelägen trots att den speglade nutid och jag kände ingen som helst sympati med huvudkaraktärerna. Framför allt så var gärningsmannen given vilket undanröjer all spänning what so ever.
 
 
Kristina Appelqvist Den som törstar var helt okej men inget jag gick igång på heller. Den var över snabbt och än en gång hade jag svårt för de karaktärer som utgjorde berättelsens ramverk.
 
 
Problemskapande beteende vid ADHD, Autismtillstånd eller funktionshinder var en bok jag snappde åt mig från jobbet som vi ska ha läst. Enda facklitterära denna månaden men jag tyckte väldigt mycket om den. Allt var kanske inte relevant men den väckte en del tankar och jag motiverades till och med att föra anteckningar och skriva analyser under tiden jag läste. Bra betyg om man är intresserad genom jobb, studier eller personliga skäl! 
 
 
Det var januari och februari. Det var lite tröga läsmånader på sätt och vis, jag var inte riktigt i form och hade svårt att hitta motivationen. Mars månad har jag inlett med buller och bång, 6 böcker avklarade redan! 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0