Överraskningen

Jag hade fått mystiska instruktioner om att vara tillgänglig för upphämtning utanför min lägenhet strax innan två igår eftermiddag. Var jag skulle och vad som skulle ske var en hemlig överraskning med anledning av att fira min födelsedag i efterskott från Frida och Elin. Jag hade spekulerat hej vilt tidigare i veckan över vad som skulle ske och var något orolig över att företa mig en lång strapats i naturen eller liknande. Så när väl Frida, Elin och Karin hämtade upp mig och jag fick kortet som avslöjade var jag skulle så blev jag glatt överraskad.
 
 
Det var nämligen hit vi skulle. Till Tommarps gårdshotell för att serveras Afternoon Tea i traditionell engelsk stil. Perfekt present till en anglofil och för en som älskar att sitta och tjattra över fika i flera timmar. Till saken hör att jag gjorde en storstilad sorti ut ur bilen, jag formligen ramlade handlöst ut ur den när min sko fastnade i ett bälte. Som tur var så kan man lita på Elin att fånga en innan man hamnar i bondleran. 
 
 
Så här mysigt var det där inne. 
 
 
Några av godsakerna att festa på efter det mer matiga. Mitt i allt så klingade det plötsligt i en temugg och Elin höll ett himla fint tal som hon förberett. Hon hade hotat med detta tidigare men jag trodde att jag skulle gå säker, nu i efterhand är jag mest rörd över att hon genomförde det. Det och att de planerat något så fint för min skull. Fick ett ypperligt paraply och två grå Ittala ljusstakar som kommer bli fina i mitt monokroma rum dessutom.
 
 
Karin 
 
 
När det mörknat utanför fönsterna så återvände vi till hemtrakterna och Elins fina lya där Vesslan anslöt sig. Och Doris såklart som väntade hemma på oss. 
 
 
 
 
 
Kvällen fortskred med pizza, Arn filmerna på tvn och en massa prat. Väldans fin efter-födelsedags-firande-dag faktiskt!  
 
 
 
anna
2013-01-06 @ 16:14:58
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se

så mysigt :)

Linnéa
2013-01-06 @ 22:43:19
URL: http://linneahansson.blogg.se

fy vad mysigt med afternoon tea! bra överraskning! jag vill hemskt gärna ses och februari låter bra. till exempel någon gång under helgen 8-9-10:e? men överlag har jag inte så mycket inplanerat ännu, så det beror på vad som passar bäst. vi kan ju höra med elin & sofia också. kram!

Svar: Det var hemskt trevligt faktiskt, man borde göra sådant oftare :) Vi hör med Ellie och Sofia också och ser om vi kan pricka in något. Jag har eventuellt en jobbgrej på fredagen eller lördagen den helgen men vi ska nog kunna få ihop nåt :) kram kram
Wilserinskan

lovisa/polichinelle
2013-01-06 @ 23:10:03
URL: http://polichinelle.se

tack fina du! och alltså åh, överraskningar är ju det bästaste bästa! både att få och att ge.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0