Rock n roll

 
 
Igår kväll smutsade jag ner mig rejält. Jag var på nån rockkväll med band som jag aldrig hört talas om och obskyra människor. Jag dansade, raggade, drack och hade det gott. Fram tills den inte så charmiga avslutningen med kräkfest...har ALDRIG hänt förr och har aldrig känt mig så risig i hela mitt liv som igår natt. Jag förstår inte hur folk kan fortsätta dricka om de mår så här gång på gång. Vansinne! 
 
 
 
Bortsett från den detaljen så hade jag väldigt kul men vi kan kanske konstatera att jag är minst rock n roll i den här kommunen! Nu är jag på jobbet och styr skutan under natten.
 

Tjusigt

 
Jag var och köpte min Ipad 4 i fredags och behöver jag ens säga att jag är störtförälskad i den? Så himla tjusig och smart produkt! Enda jag saknar är ett tangentbord men det har jag tänkt köpa till, kan vara skönt när man ska skriva lite längre texter och så.

Padda

Som tidigare deklarerat så har minlaptop gått i graven efter flera års trogen tjänst. Jag har velat fram och tillbaka om det skulle bli en macbook air denna gången men har nu bestämt mig, det blir en Ipad 4 istället! Ska inköpas imorgon och jag är redan mer än exalterad.

RSS 2.0