Lemme watch it

 
Jag gör inte mycket mer än jobbknarkar just nu men när passen är slut o tillfälle ges så finns det ingen större lycka än att grotta ner sig i soffan med Karin och tvserieknarka istället. Just nu kollar jag på...
 
 
Banshee ramlade jag in i under en lugn natt på jobbet. En man släpps ut efter 15 år i fängelse och letar sig till den lilla staden Banshee som på ytan befolkas av slödder och en stor mängd Amish men som snart visar sig rymma onda män och organiserad brottslighet. Kåkfararen tar på sig en död sheriffs identitet för att undkomma det förflutna som förföljer honom och snart är han insnärjd i den lilla stadens intriger. 
 
 
House of cards har eminenta Kevin Spacey i huvudrollen och utspelar sig mitt i maktens korridorer i Washington. Som alltid presterar Spacey utan anmärkning och att se honom som en makthungrig haj roar mig. Har bara sett tre avsnitt än så länge men det lovar gott, intrigerande och manipulation är alltid intressant när det görs väl.
 
 
The Following har Kevin Bacon i huvudrollen som en trött och försupen FBI agent. Storyn cirkulerar runt en seriemördare som inspireras av Edgar Allan Poe och som ser döden som sitt livs konstverk. Från fängelset så har han lyckats skapa en kult runt sig själv, the following, vars medlemmar gärna dödar för att hedra honom. Han lyckas orkestrera en hel del i sin röda fängelseoverall och den stora behållningen är just den här författaren gone sinnessjuk och en tight jävla story. Se! 
 
 
GIRLS är inne på sin andra säsong nu och har antagit en annan lite allvarligare ton, det cirkulerar mer runt Hannah/Lena Dunham och det är i och för sig inte tokigt men jag saknar lite av lättsamheten från premiärsäsongen. Det är fortfarande roligt och mitt i prick för vår generation dock. Har ni missat den här serien så se den från början! populärkulturell allmänbildning för tusan! 
 
 
New Girl! Som jag älskar den här serien med hela mitt väsen! Jag var sen på att börja kolla på den men efter första avsnittet var jag fast. Jag girl crushar på Zooey Deschanel, skrattar så jag kiknar åt Schmidt och är hemligt kär i sköldpaddsnyllet Nick. För er som inte har sett så handlar det om Jess som flyttar in hos tre killar, det pågår alltid en massa konstiga saker, relationer och de har en massa udda personlighetsdrag som jag älskar. Fantastiskt när man bara vill se något lättsamt som inte gör ont i hjärtat eller anstränger hjärnan. Ren kärlek. 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0