Resa

 
Vaknat efter jobbnatten och efter tre timmars vaken tid övertalade jag mig själv att laga mat. Quornbitar, svamp, sojabönor och minimajs i sataysås med nudlar till. Fint.
 
 
Bästa grejen är att resan till Boracay/Filippinerna i juni är bokat. Jag har längtat så innerligt efter denna resa och nu är det snart bara en månad kvar till jag ligger på en kritvit strand och blir grillad röd. Har inte varit på solsemester sen min ungdoms syndiga år och det är som bekant ett tag sen nu. Vi kommer hinna med ett stopp i huvudstaden Manila också för lite shopping och det är ju aldrig fel. 
Nu är jag så glad över detta att sista jobbnatten för denna veckan bara kommer flyga förbi!

Imagine dragons

 
Igår bar det iväg till Köpenhamn igen med Karin och Elin. Det var soligt så den vinterbleka hyn lyste vit. Kanske de här första riktigt fina dagarna efter månader av mörker är de bästa. Det pirrar i hela mig och det känns som allt runt omkring mig skimrar alldeles extra. Dofter blir mer markanta, varje minut av att leva blir så viktig och visst är luften fylld av en särskild förväntan? 
 
 
Vi satte oss på en uteservering på Vesterbro torv, betraktade hundar som sprang lösa, pirrade lite av söta killar och fyllde på matförrådet inför kvällen
 
 
Köpenhamn är en av mina absoluta favoritstäder och jag älskar danskarna och danskan i synnerhet, men ibland hajar man till. Som när man passerar en butik med namnet "Pitten" bara sådär. Hur som helst så lämnade vi uteserveringen när det började bli kallt och klockan nästan var dags för VEGA att släppa in
 
 
Efter att ha genomlidit tidernas sämsta förband så blev plötsligt tortyren förlåten, för där stod dom. IMAGINE DRAGONS. Det var ett sjuhelvetes dansparty framför scenen och när deras mest kända låt drog igång så steg temperaturen till kokhett! Allt som allt en mycket bra spelning, var roligt att se dem så nära inpå Mumford and sons då de är så olika. Nu har jag inte några spelningar inplanerade förrän i November när det är dags för Tallest man on earth igen! 
 

Krake

 
Idag rör jag mig som en krasslig 80 åring efter två dagars träning. Träningsvärk from hell så idag tar jag en paus, träffar min fina kusin och drar därefter till Köpenhamn igen för att se Imagine Dragons ikväll!
Imorgon är det på det igen. Minkroppärgjordförrörelseminkroppärgjordförattarbeta.
 
RSS 2.0