cirkusnaglar och kaniner

Det har varit en hektisk vecka, dagarna bara flyger förbi just nu med jobb och allt roligt utanför jobbet. Vaknade idag med den vanliga dagen-efter-jobb bakfyllekänslan men den utbyttes sen i eufori när Sofia kom upp från Malmö och förgyllde allt som vanligt. Dagen till ära förkastade vi alla pretto diskussioner och pseudo intellektuella samtal och ägnade oss istället åt enbart fåfänga. Mitt hem förvandlades till fåfängans högborg när hela nagellacksarsenalen åkte fram och ett par silverglittriga discopumps från mitt londonliv åkte på fötterna. 
Fick en bunny på armen också och blev löjligt förtjust. Något mer permanent behöver hamna på underarmen om än inget så gulligt som den här. Kvällen fortsatte med zumba och avslutades med att mamma och Karin kom hit och vi gav Ralf sin vinterkostym. Perfekt! Imorgon väntar fixande med faster under dagen och på kvällen är jag och Karin hembjudna till Cecily i Sörby. Två lediga dagar fyllda med trevliga saker, kan absolut behövas innan helgens jobb. 
 

Kökshäng

Vaknade sent idag och efter att ha slängt ihop en smet och kastat in den i ugnen så tvagade jag min lekamen inför färden ner till Malmö. Jag skulle träffa Sofia efter nästan två månaders saknad. Så knasigt blir det när jobb och livet kommer emellan och gör det omöjligt att få ihop tid att umgås med en av de finaste jag vet. 
Sofia på väg ut för att möta mig på innergården. Några sekunder därefter kramades vi och jag grät till min förvåning en skvätt. För precis så mycket har jag saknat henne. 
Därefter följde en eftermiddag med kökshäng. Över kaffe så avhandlades allt som hänt och upplevts, dåliga imitationer av Jerry Williams (jag såg mest sinnessjuk och tics:ig ut), skratt och stoj. Precis som vanligt då.
Tobban var också med och hängde på en egen stol under hela eftermiddagen och deltog stundvis i konversationer. För så gör katter av klass och rang. 
 

Från en lördag för en vecka sen

Plura kväll i Skivarp nere i södern. Mat skulle lagas, sånger skulle sjungas och sällskapsspelen skulle plockas fram
C och Stefan stod för förrätten som bestod av grillad tonfisk och en fantastiskt syrlig sallad
Soffhäng och sällskapsspel avklarades så klart
Vesslan och Karin
C i bästa stolen
Elin och nytillskottet i vårt gäng: Herbert 
RSS 2.0