Hjärtat ska superlimmas 2.0

Source: weheartit.com via Claudia on Pinterest

 
 
 
Så har nån månad gått sen förra inlägget. Jag trodde knappt att det skulle gå men det var ett sjuhelvetes superlim och jag känner mig återställd igen. Det är som att vakna upp efter en lång smutsig period med ihärdig baksmälla. Med distans så har jag kunnat utvärdera det och kommit fram till att han inte är värd ett skit. Det finns inga ursäkter för hur han har betett sig och det finns inga förmildrande omständigheter. Det enda som gör ont är att det tog så lång tid för mig att riva ner det luftslott som han skapade. Månader har gått till spillo och för det är jag arg. Jag är arg för att han fått mig att tvivla på mig själv och jag är arg för att han inte har tagit ansvar. Att höra att han träffat en ny var sista spiken i kistan och att jag inte kände något annat än att det roade mig var bekräftelsen på att han betyder kattlort för mig nu.
 
 
 

Source: chizuuru.tumblr.com via Jennifer on Pinterest

 

Source: unicornhurricane.tumblr.com via Ashleigh on Pinterest

Source: flickr.com via Claudia on Pinterest

Source: imgfave.com via Jennifer on Pinterest

Hjärtan, scones och korpar

I onsdags var jag nere en sväng i Malmö. Tågvärden kände sig kärleksfull och stämplade min biljett på ett hjärtligt sätt. Jag kände genast lite ömhet för mänskligheten. 
Jag träffade Sofia och på vanlig manér så hade vi kökshäng med absurda diskussioner, disco till Uggla och gamla Roxette låtar samt målade naglarna. Vi tog det ett steg längre den här gången och bakade lite scones för en sen frukost/lunch. 
Skissade lite på en korp som förhoppningsvis ska sitta på min arm lite mer permanent inom en inte alltför avlägsen framtid. Nu ser jag fram emot en helg på jobbet, ankomsten av min iphone 5 och en överdosering av satsumas! 

Band of Horses

För en vecka sen packade jag min kropp till Stockholm för att se Band of Horses på Hovet. Jag var fortfarnade halvsjuk men sminkade på ett nylle och preparerade mig med paracetamol. Åt lunch på världens mest stressiga ställe och sprang i lite affärer innan det var dags att bege sig till Tegnérlunden och vår logi. 
Frida drog nitlotten och fick dela rum med smitthärden (mig). Vi kletade på lite mer smink innan det var dags att leta upp föda och öl innan konserten. 
Vi hamnade på Söder på ett rätt trevligt ställe. Om inget annat så var det perfekt utsikt mot Götgatan så man kunde roas av folket som vandrade förbi. Här satt vi tills det var dags att bege sig ut mot Hovet.Goldheart Assembly var förband och var riktigt bra. 
Men huvudattraktionen Band of Horses gjorde en mycket bra spelning, Vi stod längst fram och jag uppskattar att gå på "vuxenkonserter" där folk inte puttas och går an utan civiliserat står och lyssnar på musiken istället. Höjdpunkten var sista låten Evening Kitchen...och allt därförinnan! Det bästa av allt var att vi hade biljetter till söndagens konsert i Köpenhamn också och den konserten var minst lika bra. Förra veckan var helt enkelt en väldigt trevlig vecka kan vi konstatera. På en vecka såg jag Tallest man on earth i Köpenhamn och sen Band of Horses i både Stockholm och Köpenhamn. Att däremellan få umgås med trevligt folk och hänga i huvudstäderna är ju inte fy skam heller.  
 
RSS 2.0