Firemill

Middag följt av Eldkvarn konsert ikväll. Skaplig fredag! Imorgon väntar jobb och häng.

puh!

Efter flera veckors frånvaro från Bloglovin' har jag de senaste dagarna således haft ett digert arbete att gå igenom den senaste månadens händelser på alla de bloggar jag följer. Jag närmade mig 2000 olästa inlägg och har nu betat mig ner till 85 olästa. Se där. Jag har inte glömt er.
Jobbade sista natten igår och somnade vid 8 snåret imorse för att fyra timmar senare vakna av att alla kuddarna låg huller om buller på golvet och jag famlade, i min dårskap, i vild panik efter headsetet till jobbtelefonen. Vilket givetvis inte fanns att återfinna i sängen. Att inse detta och vakna till full sans var högst generande men skadan var skedd och jag stapplade upp ur sängen, drog upp persiennerna och mötte en solig värld där ute som inte gick att ignorera. En knapp timme senare susade jag förbi orter som gud glömde på väg mot IKEA Helsingborg och Väla tillsammans med Karin, Anna och Frida. Visste ni att det finns en gräddbulleria på Väla? Bara en sån sak. Kom hem med lite fina saker som vi kan kika på en annan dag. Nu ska jag bädda ner mig i tjocktäcket några timmar och hoppas på ännu en fin dag imorgon.

girlcrush

Om man kan prata om girlcrushes så är Alison Mossheart från The Kills och The Dead Weather definitivt min. Alltid snyggt ofixat hår, kläder som ser ut som de är hämtade från lägenhetsgolvet och med en nonchalant aura. I en annan tid och ett annat liv hade jag velat se ut mer som henne.
RSS 2.0