blast from the past

Startade min dator igår för första gången på tre veckor och glädjs nu åt att åter vara i etern. Livet har varit fullt av jobb och andra trevliga åtaganden men nu ser det ut att lugna ner sig lite igen. Det känns som våren är i antågande, idag vaknade jag tidigt efter en sen utgång kvällen innan och snörade på mig skorna och begav mig ut i solen. Att känna solens värme hetta i ansiktet och se sina egna ögonfransar sila ljuset är fantastiskt. Nu kommer banne mig livet åter! Jag känner mig på sprudlande humör och det känns som livet är fullt av möjligheter och äventyr igen.
Var igår ute med två av de finaste människorna jag vet på ett ställe som jag inte varit på sen jag var 22-23 år typ och alla förväntningar hängde så där fint i luften. Det var som att slungas tillbaka till en annan tid när allt var obekymrat, luften dallrade av skratt och dans och varje sekund var viktig. Så hemskt sorgligt att man tappar det någonstans på vägen till vuxenvärlden men visst ska vi återta det nu? Om man tror på att avlägga nyårslöften så var mitt: bekymra dig mindre och njut av varje jävla ögonblick och möjlighet.

champagne, kakelugnar och en världskarta

De senaste dagarna har flugit förbi, i torsdags var jag ute med några från jobbet på puben och ölade vilket såklart var hemskt trevligt. Därefter har jag jobbat helgen och igår eftermiddag efter jobbet så tog vi en roadtrip ner till Skurup för att träffa Ulrika och Stefan och skåla i champagne.
Deras lägenhet är som en dröm. Fångade inte så mycket på bild eftersom det var skum belysning och jag glömde men vi tittar lite iallafall.

 

 

Var en supermysig kväll med trerätters middag och spelande innan jag var tvungen att tacka för mig och sätta mig på tåget hem igen. Har så kallat jobbat hela dagen idag men varit så sjukt lugnt på jobbet att det mest känts som en angenäm resa med fina människor. Imorgon är det en ny vecka och den inleds med en ledig dag innan det är jobb igen. Blir bra det! Hoppas ni har haft en lika fin helg!

 

caramel wo wo

Frisörbesöket avklarat. Blev ljusare igen och har konstaterat att jag trivs bättre med det i den här färgen. Är evigt tacksam mot Mikaela för att hon förvandlar mig från white trash till...civiliserad.

 

Gjorde en mustasch-kupp inne på Tiger efteråt och roffade åt mig lite prylar med. Blev några muggar, en pillerburk, tvålpump och skursvampar i formen av mustascher. Stiligt!

Under kvällen fick jag finbesök av Cecilia och fram till midnatt satt vi i min soffa och avhandla livets väsentligheter och övade på flätor. Precis som det ska vara.

 

RSS 2.0