Snölandskap

Hela min värld är snötäckt och när solen ligger på så är det ganska vackert ändå
Att ta sig runt är dock ett hie när trottoarena inte är underhållna. Jag muttrar surt och svär i halsduken när jag stegar fram och slirar med min thermomugg med kaffe i handen på väg till jobbet. Kom vår! 
Men Mercy och jag har infört morgontradition med Julkalendern och frukost och det är hemskt fint. Ralf han rör sig nånstans i bakgrunden men hon sitter med mig varje morgon. Livet trillar på som vanligt annars, lite jobb och mycket häng. Idag ska jag fixa mitt hår också så det är en mycket bra dag idag. Att jag sen ska jobba i natt det skjuter vi långt långt ifrån oss just nu. 
 

I det senaste

Jag är en dålig bloggare just nu men vi kollar på lite ögonblick ur den senaste veckan från min Instagram
Jag och Eva var på Tutankahmon utställningen i Malmö och blev lite mer lärda. Fanns en massa spännande ting men slår inte British Museums egyptiska avdelning som alla borde besöka. 
Besökte Emporia för första gången och åt en smarrig lunch på Vapiano där jag blev betagen av trädet inomhus som skymtar i bakgrunden och deras fina inredning.
Anskaffat material för att underhålla min fåfänga och anlade ett disco på mina fingrar med svartglittrigt lack. 
"Julpyntat" med en stor julstjärna i fönstret för det ska man visst göra när det nalkas advent och juletid. Med detta har även julkalendertittande tillkommit och det är hemskt fint i år faktiskt. 
Snön kom och Ralf tillbringade mycket tid i fönsterkarmen där elementet eldade på honom underifrån och där han kunde spana på den spännande snön. 
En katt i fönstret kan vara det finaste pyntet av allt. 
Dansk pölse-ätning med Sofia med påsmackad Skånsk senap. Jag hade glömt hur det röda guldet smakade. 
Bara att korven är extra röd gör den extra sympatisk i dessa tider. Nånstans mitt emellan de här korten så hann jag med vindrickande följt av en trevlig utekväll med vännerna, en heldag med tv/film tittande och lite annat livsviktigt. 
RSS 2.0