I hope that I don't fall

Jag har varit frånvarande länge nu. Skolan och jobb har dödat all form av extratid och den tid jag har haft har jag spenderat med femtimmars Monopol maraton med de finaste vänner, fika på Madrix och nån kväll uppkrupen i Karins soffa framför en barnfilm. I detta nu så borde jag författa en av två hemtentor som ligger på kö men har absolut noll fokus. Tankarna är nån helt annanstans men vad som är fint är att jag släpade mig hem till Andy efter träningen och nu sitter på hans balkong och har stadens brus som bakgrundsljud. Det och den här låten som ringer om och om igen i huvudet på mig.

Texten är fantastisk! och rösten! rösten! eller är det bara jag som är helt inne i ett tillstånd av adoration?

angeHar spenderat hela eftermiddagen med att läsa ut sista Åsa Larsson boken och förbanna det faktum att nästa inte kommer förrän 2012. Har avverkat alla fyra den senaste veckan och även om det inte har hållit samma nivå hela vägen så har jag nånstans ändå fångats in och nu blir det nån form av antiklimax att släppa dom ifrån mig. Vad ska jag läsa härnäst? Boktips?

Jag sitter nu och läser bakgrundsmaterialet till veckans rollspel. Dör en aning. Jag har passerat förbi att ha ångest över att agera och befinner mig just nu i kräks-på-det-landet. Så sjukt jävla meningslöst.

end of catnaps

När jag vaknar ser jag oftast det här, Ralf som vägrar acceptera ännu en tidig morgon


Kollar jag ner på golvet brevid sängen ser jag oftast det här. Mercy stiger alltid upp minst en timme innan och försöker med alla medel väcka oss två sjusovare
Det är inte bara jag som vaknar med horribelt morgonhår och dåligt humör...
RSS 2.0