klosetten och jag


Senaste dygnet har jag varit magsjuk och spenderat tid med Walter Klosett a.k.a den Vita Tronen. Enda positiva med att drabbas av kräkan är...nej just ingenting. Har varit helt urlakad och sovit bort större delen av tiden och däremellan läst ut Johan Theorin's andra bok om Öland. Idag känns det som hela världen ler mot en eftersom kroppen är i balans igen, allt känns lite ljusare och färgerna är så mycket starkare, trots att det är grått och blåsigt ute.
Ska stax kila ner på stan och möta upp min mor och moster och sen hämta ett paket som min kusin skickat från USA. Mycket spännande! Visar er senare.

Fina Malin fyller år idag och jag spenderade morgonen med att öva in en födelsedagslåt på ukulelen som jag tänkte skicka men blev self concious sen och sket i det. Läser du det här Malin så hoppas jag att du har haft en otroligt fin dag med massor av kärlek, presenter och gott! ♥

Idag lyssnar jag på Temper Trap och Sweet Disposition.

trumpets and confettiDe senaste dagarna har varit galna. Jag är mer busy än någonsin privat och jag gillar det samtidigt som jag stilla undrar om jag är med på färden eller det bara är min fysiska kropp som flänger rundor och knappt har tid att stanna upp? Träningen går väldigt bra, jag följer mitt program och dansar dessutom flera gånger i veckan vilket inte ens känns som träning då det är roligt och man glömmer vad man gör. Körningen funkar bra, jag älskar Tommie, han är en mild klippa som gör att jag känner mig trygg och kan utvecklas. Men det största som hänt är väl att jag var på intervju i fredags för ett sommarvikariat inom psykiatrin. Jag var svinnervös innan för jag ville så gärna ha det men vet ni, de anställde mig direkt! Att höra att man inger en bra känsla och att de inte vågar släppa iväg en utan att anställa en värmer ens osäkra hjärta. Så nu är kontrakt och papper skrivna och denna veckan börjar jag med två dagars brevidgång för att sen jobba timmar fram till sommarvikariatet börjar. Yay! Ett stort plus är att jag vågade fråga om jag kunde vara ledig Roskildehelgen också och enhetschefen fixade det direkt så nu är jag good to go! Bright Eyes och Justin Townes Earle har ju tillkommit nu i veckan i deras lineup och jag hade grämt mig innerligt om jag inte kunnat åka. Jag är så himla glad att någon ser något i mig som de vill ha, att jag kan tillföra något viktigt och att dessutom slippa oroa mig för ekonomin framöver känns oerhört skönt.


Veckans positiva händelser firades med middag (världens godaste oxfilé med råstekt potatis och rödvinssky) och smarrigaste drinkarna i går kväll tillsammans med Frida och Karin. Nu är det söndag och jag avslutade veckan med kalas för mina fina kusiner och sen ett hårt träningspass för att bekämpa aggressionerna i kroppen efter en halvtimmes bilfärd med en besserwisser. Veckans lärdom: Det kryllar av fina varma människor där ute och man ska aldrig ge upp sin strävan mot sina mål. Plötsligt händer det.

mulet deluxe

o
Eftersom det är världens gråaste morgon idag så kickar vi igång med en färgchock i form av Woods musikvideo till To Clean.
Jag har egentligen ett seminarie med receptionssamtal angående foton som vi producerat denna veckan men eftersom jag har en idiot till granne som inte vet hut att vara tyst på nätterna så har jag knappt sovit och skippade det. Idag har jag nämligen en intervju för ett sommarvikariat och jag ska strax lägga mig och vila en timme innan det är dags att börja förbereda. Håll tummarna för mig!
RSS 2.0