happy monday


Jag blir ofta provocerad av klämkäcka typer som hurtigt klämmer fram "Ny dag, nya möjligheter" eller liknande flosker tidigt på morgnarna. Något har dock hänt med mig, jag ser fram emot veckorna på ett sätt som jag aldrig gjort förut. För visst kan vilken dag i veckan som helst fyllas med fina saker och människor bara man stannar upp och verkligen lever här och nu? Jag får rida på den nya vågens optimism så länge jag kan innan vintern och mörkret åter förgiftar mitt lynne.

tack Amy
Amy är död och med henne en speciell röst och många minnen för mig. Amy utgjorde en stor del av mitt soundtrack under mina London år och har betytt väldigt mycket. I hennes musikaliska fotspår vandrar nu Duffy och Adele utan att någonsin kunna fylla hennes fuck me pumps.


sur la plage

Jag älskar Bea Szenfeld och har länge velat se hennes Sur la Plage kollektion på riktigt men inte haft tid att gå förrän nu. Den finns på Regionmuseet i Kristianstad fram till 21 augusti om någon rör sig i närheten och är intresserad.Haute papier. Allt är gjort i papper. Älskar!

Hur fantastiskt är inte det här? Önnestads folkhögskola hade ett litet pappersprojekt också, Sozo, där de skapade kläder i papper med nedstamp i konsthistorien.

Jag.vill.äga.
RSS 2.0