for me

Fick så himla fina julklappar. Vi kikar lite...
Lisa Bengtsson print ur serien Tillsammans med bästa Hugo, stilig som få.
Även käraste Betty fick jag, nu ska jag bara inhandla ramar och smälla upp dem på bästa plats
Muggar från Rörstrand ur serien Swedish Grace (vackraste jag vet) i färgen Snö. Lägg till en platta, en blueray spelare, choklad och pengar så har ni min julsäck.

i heart you

Hoppas att ni har haft en riktigt fin julafton liksom min. Klädde på mig de bästa hjärtstrumpbyxorna och en vippig svart klänning dagen till ära när jag skulle till jobbet och världen kändes lite bättre. Det blev inte sämre av att en kollega spelade piano och vi andra sjöng, att jag fick en cd skiva, kröp upp i en fåtölj och skrattade åt Kalle Ankas jul och hade tid med allt det där som annars aldrig hinns med. När jag slutat klockan åtta blev jag upphämtad av min gudfar och vi begav oss hem till mor där de andra mötte mig. Efter lite mer kramar och julmiddag så delades det ut julklappar (ska visa sen) och sen var det dags för mig att vända hemåt för att hänga lite med katterna innan sängen kallar. Så nu sitter jag med en katt i knävecket och den andra i knät och lyssnar sönder Tom Waits och varvar det med att fnissa och skriksjunga A Christmas Duel. Fint dag helt enkelt!

från oss alla till er alla

Jag är inne i en intensiv fas på jobbet och har lite eller ingen tid att blogga just nu. Jag tröstar mig med att jag kommer finna rikedom i lönekuvertet i januari och att komponera ihop sådana här videos...
RSS 2.0