åter i etern

Halv åtta var jag halvt uppe ur sängen. Ledigt och bra var det idag.
Ett hiskeligt morgonhår och nylle mötte spegeln
Med lite smink och en hårborste kan man göra underverk, var tvungen att göra mig anständig då jag hade planerKlappade lite extra på Mercy
Frida och jag skulle nämligen till IKEA i Helsingborg under morgonen. På med den perfekta orangea klänningen från H&M och jobbskorna som fixar timmar på betonggolv. Några timmar senare kom jag hem med ett ny soffklädsel, skoskåp, vintertäcke och lite annat fint som ni kanske får se en annan gång.
Var halvt död och bestämde mig för att ta en tantavila på soffan innan det var dags att bege sig ner till Malmöfestivalen. Ralf gjorde mig gladeligen sällskap och sträckte ut sig över mer än halva soffan i vanlig ordning.
Så slog klockan sex och det var dags att dra på sig paltorna igen för lite mer gå och stå och annat trevligt. Som musik, som vänner man inte träffar så ofta och Malmö såklart. Saknar Malmö så himla mycket nu när jag inte är nere varje dag längre.
Karin och Frida var där

Det var även Stefan, Ullan och Moberg och lnågra till som inte fastnade på bild. Såg lite av Jenny Wilson och Tensta Gospel Choir direkt när vi kom dit och efter mat, flanerande och snicksnack så såg vi Maskinen. Det var den dagen det. Himla fint!

sleepless in...Min plan var att vila ut under de tre dagarna som jag skulle vara ledig. Det blir inte alltid som man tänkt sig...


Jag var hemma hos mor och kockade till familjen. Feta- och vitlöksfylld fläskfilé blev det. Jävlar vad jag vill ha en varmluftsugn i mitt eget kök istället för en spis från 1900frösihjäl...
Saker hände och jag orkade inte bry mig utan gick runt som en osminkad vålnad. Jag börjar sakta men säkert förvandlas till Benicio del Toro under ögonen av all sömnbrist.

Låg på sängen och försökte sova större delen av tiden utan större resultat. Klockade in på totalt sex timmars orolig sömn totalt under mer än två dygn.
Måndag morgon fem i sex ringde jobbet och undrade om jag kunde ta ett extrapass. Eftersom jag inte gjorde annat än att grubblade och inte kunde sova i vilket fall som helst så var det inte mycket att fundera på utan jag hoppade in. Nu jobbar jag 8 dagar i rad för att sedan vara ledig en innan det är på'et igen. Känner mig halvt medvetslös men som sagt, det är lika bra att jobba. Mer tid på jobbet ger mindre tid att tänka på saker, eller hur?
Sofia kom upp idag och hängde i lyan efter jobbet och som alltid kändes livet lite ljusare och mer hoppfullt när jag träffat min goda fe. Hängde i soffan med Ralf och det känns som jag kanske kan komma över den här känslan av tomhet nu.

Ralfe var mycket nöjd med soffhänget, har varit minst sagt stingslig senaste tiden när jag sprungit upp och ner ur sängen på nätterna så hans nattsömn rubbats så lite kvalitetstid satt fint för herrn. Imorgon börjar jag först vid lunch och jag kan inte med ord beskriva hur bra det känns. Förhoppningsvis får jag tillfälle att sova ut och samla krafter inför de kommande dagarna.
RSS 2.0