Duellen

De gamla bandpolarna i The Libertines gick vidare till Babyshambles och Dirty Pretty Things. Pete Doherty har varit solo ett tag men nu kommer Carl Bârats soloprojekt och första singeln därifrån. Vem vinner? Min favorit är lika självklar som att det kommer bli en jävligt lång och kall vinter i år igen...

 

Rensning

Glöm yoga, glöm meditation och mindfulness! vill ni veta vad som verkligen hjälper en orolig själ? En tur till tippen! Körde ett stort lass med möbler idag och åh vilken känsla. Först att se hemmet tömmas på möbler som stuckit i ögonen länge, se de tomma ytorna och se rummet igen med dess förutsättningar. Känslan av att tippa över en stor mastig jävla soffa ner i en container är oslagbar! Givetvis så stannade det inte där, i kväll var jag och ze parentz iväg och hämtade hem en ny soffa. Älskar´t! Det känns som om jag är på gång nu i hemmafixandet. Massor att göra fortfarande men jag har lite mer av en idé nu och att slänga ut möblerna var den bästa början jag kunde få för inspiration! På återseende.

enslighetens välsignelse

Vem behöver gå på nattklubb när man bor i mitt hus? Urusel dunka dunka musik på högsta volym, brölande män med alldeles för mycket Beckham cologne och en whiff av cigaretter och alkohol. Fint det. Gillar särskilt att musiken och subben gör att det vibrerar i soffan och i andra ting i min lägenhet.
Jag vill slå ett slag för kvalitetsmusik. Vad hände med det genuina och äkta? jag är ledsen peeps men jag kan omöjligtvis förlika mig med att det här...oljudet, skulle kallas för musik. Att få ur mig statshemligheter (ponerat att jag suttit på några givetvis.hehe) hade varit en barnlek, sätt på dunkadunka musik i ett litet mörkt isolerat rum och överlevnadsinstinkten hade tagit över efter en halvtimme. Ge mig ett hus i skogen eller på ett fält NU!
RSS 2.0