celebrate the glory

Förutom jobbsök så har jag spenderat min morgon med att skratta åt följande:

 

Hur kunde detta någonsin anses snyggt? Om ni bara ser en sak så kolla efter 2.48 då brakar helvetet loss med dans som inte är av denna värld men där är flera humorfaktorer i det här.

Vätan: De är våta hela tiden och verkar sinneligt njuta av det hela

Stylingen: Jag vet att det var 90 tal men really?!

Snyggheten: Det här var dåtidens hunkar, humorfaktor i sig när man ser pälsjackor, nättröjor, pösiga jeans och tvivelaktiga huvudbonader passera framför ögonen.

 

Har ni tänkt på att Gary Barlow (den som sjunger mest) är den enda som inte hänger sig åt smekande av det egna våta anletet och dansar arslet av sig? Kan man till och med säga att han är som en demonisk pupeteer som styr de fjantiga pojkarna med ett elakt grin på väg mot undergång? Eller var det så krasst att han inte var sexy nog för att göra det trovärdigt? (ja jag hör själv motsägelsen i det hela när vi talar om sexig trovärdighet och Take That i samma mening)

samtal med far

F: Hej älskade dotter

J: Hej far, hur är det?
F: Det är bra, vet du jag var i huset bredvid ditt inatt. Jag kom hem nu för en liten stund sen.
J: Varför det?! (alarmerande panik och insikt om att det här kommer jag få ångra att jag frågar)
F: Ja du vet, jag träffade en kvinna igår och följde med henne hem och stannade hela natten hos henne.
J: eh jaha, vad trevligt... (tvekande)
F: Ja det var riktigt trevligt hela natten (smygkräks och börjar kallsvettas av ångest) Tänkte att det hade varit lite pinsamt om du hade tittat ut genom fönstret och sett din gamle far komma där på morgonen! (han skrattar, jag grimaserar plågat)
J: Ja det hade ju varit...förvånande. (byter sen snabbt ämne men ångesten stannar kvar länge)
Är det nån annan än jag som förstår ångesten över att bli delgiven sin fars sexliv? Givetvis började jag direkt spekulera vem grannen skulle kunna vara men uteslutningsmetoden gav mig inget. Jag är mer än tacksam att det inte är nån som bor vägg i vägg med mig iallafall...
RSS 2.0