Ta siesta från Siesta

Siesta är över och det är med visst vemod som jag återgår till vardagen igen. Trots pissigt väder större delen av tiden så har det varit så väldans fint med bra musik och fina vänner på besök.
Finaste Sofia kom från Malmö för att hänga med mig och diskutera hockeyfrillor, se på underbara First aid kit, bli dyngsur i regnet och se på Trångt i kistan på SVT.
Nu ska jag ta tag i omtentan (yeah yeah, big surprise eller hur?) och plugga röven av mig IGEN! åhhh...jag vill bara knöla ihop mig till en liten boll och sätta mig i ett hörn och gråta. Jag orkar inte mer. Det är så mycket på en gång att det knappt känns hanterbart men vet att det sitter i huvudet på mig, jag kan bara inte fokusera. Det bara snurrar runt därinne och jag vill som sagt inget hellre än att isolera mig i två veckor ute i skogen och sen förhoppningsvis komma ifatt mig själv. Nåväl, nu ska jag väl förbereda mig inför handledningen imorgon + tentaplugga + hjälpa min bror med sitt pluggande.

Siesta! dag 1

Om Plura är närmast till hands för tjänsten som Kung så glider nog Thåström in och gör anspråk på Kronprinstiteln. Oj oj oj. Vilken första dag på festivalen.
Som vanligt var jag lite överentusiastisk med vad jag skulle "hinna" med att se igår men blev Bear Quartet, Johnossi, Dinosaur Jr och Thåström iallafall. Idag står där nytt på listan och dagen till ära så kommer finaste Sofia hit och gör oss sällskap! Först en mini bildvisning, mina ögon svider så jag pallar inte med nån större uppdatering just nu.
Skyn var blå och värmen rockade strumporna av mig under dagen men när kvällen kom så trodde jag att mina fötter dött av kölden. Högst orutinerat av mig.
3x Elin+1 Frida
Skurupsfolket
Vesslan
Karin kom förbi framåt kvällen
Elin H och Elin H
En liten Vessla o bror
Framåt kvällen råkade vi på Maxifolket
Thåström äntade scenen och därefter vandrade vi hemåt i den kalla natten
Kom hem vid tjugo i ett och satte klockan på 06.20 så himla himla ofint. Vaknade 04.04 av att tungan klapprade i munnen av uttorkning så det var bara att stiga upp och fylla på vattenreserverna. Skulle lämna tillbaka diktafonen kl 8 imorse men...tågen var inställda. big fucking surprise där. aningen bakfull och svintrött var det inget alternativ så jag traskade hem igen och ringde Mediacentralen o nu sitter jag här och försöker skaka tröttheten av mig för ännu en heldag. Ska utföra en liten regndans sen kanske? ryktas om att regnet ska dra in vid 18.00 ikväll, lagom till First Aid Kit! huva!
På återseende

to be or not to be



Årets dilemma. Roskilde festivalen efter två års uppehåll eller Way out West? Way out West har bokat några av mina absoluta favoriter just nu och senast idag annonserades Mumford&sons som ett av de senaste banden de bokat. Jag.vill.se.Dessutom är det en stadsfestival och sist jag var där så kändes allt perfekt.  Sen å andra sidan har vi gamla kära Roskilde, våra vägar skiljdes åt 2007 när syndafallet kom och skickade hem mig skakig i psyket efter flera dagar i lervälling och genomblöta kläder. Men faktum kvarstår att jag älskar den där mögiga, räliga festivalen. Fint väder och hjärtat bultar lite hårdare för den där platsen. Vi får se. Blir kanske inget av det, känns som jag borde prioritera andra saker men visst förtjänar jag att göra något trevligt i sommar efter terminen from HELL?!


RSS 2.0