cloudy days and jealous times

Vaknade imorse och såg bara mörker, ingen sol som sken genom persiennerna och kände all motivation till aktivitet försvinna omedelbums. Fixade med examensarbetet och skickade in till min och Malins handledare och fick till svar "sweet!". SWEET?! seriously?hahaha han är fin, är så oerhört tacksam att vi fick honom, särskilt när man betänker vem man hade kunnat ha oturen att få istället och bli sågad konstant...personen som i övrigt kvarstår som min nemesis numero uno. Tentaresultaten är ännu inte klara, känns som vi måste vänta till sista dagen av ren princip...har inte tänkt på det på några veckor nu men får ont i magen bara jag tänker på ännu en kuggning på samma tenta vilket troligtvis är precis vad som kommer ske om jag känner mig själv och honom rätt. Festligt värre men får avvakta och se till nästa vecka när resultaten ska vara inne.
Dagen började modlöst men artade sig allt eftersom, spenderade nån timme på Madrix uteservering med Ellie och Doris och ikväll ska jag åka och kika på Fridas nya lägenhet här i stan. Spännande spännande.
Hoppas på fint väder resten av veckan, har späckat schema med trevliga aktiviteter och det hade varit hemskt trevligt om det varit inramat av idel solsken.
Hörde ni förresten att Hultsfreds festivalen har ställt in nu bara några dagar innan det skulle börja? Stackars satar som hade planerat sin festivalsommar och en visit där. Tycker det är sjukt dåligt av arrangörerna att ha så små marginaler att det blir så här och att inte pronto betala tillbaka biljettköpen.
anyways, lite spaghetti med parmesan nu kanske...

step outside

Morning folks! Det är om möjligt ännu varmare idag än under gårdagen och jag sitter på stadens bibliotek med mina böcker. Okej, jag erkänner, jag tycker oerhört synd om mig själv även om det är mitt eget bittra val!haha Laddat ipoden med blingbling musik så att jag inte ska bli distraherad av allt för fina melodier idag, idag är det grime och dirt som gäller.
Några av mina vänner är redan på Roskilde och ytterligare några åker dit idag, avundsjukan är ett faktum, en vecka i vänners goda lag hade suttit fint nu. Jag är däremot inte avundsjuk på att vakna av att man inte får luft i ett kokhett tält, flottigt sovsäcks-hår och baksmällan som bara verkar bli värre i värme.
Way out West har bokat Håkan Hellström nu också, känns ju inte som en jättechockerande bokning om jag ska vara ärlig men lite Håkan är ju alltid trevligt. 
Okej, om man skulle ta och bruka lite allvar kanske. Njut av dagen lieblings!

svitti

Hej jag heter Jennifer och jag är jävligt varm och svettig för tillfället. Sveper runt i lägenheten och tackar gudarna för att jag inte jobbar i sommar så jag kan springa runt i underkläder hela dagarna om jag vill. Jag besparar er bildbevis. Försöker formulera något jävligt bra och klokt till uppsatsen men min hjärna vill inte samarbeta, min hjärna befinner sig utanför lägenheten; där nere i det ännu gröna gräset, dricker en corona och äter jordgubbar medan jag har utfärdat utegångsförbud för mig själv så jag blir klar med vad jag ska. Fungerar inte så bra. Saknar en bok också som jag hade behövt och plötsligt blir det ett enooormt hinder i skrivandet. Men jag måste fokusera, fokusera på att det här förhoppningsvis är sista sommaren som jag sitter över böckerna och att jag troligtvis kommer ha ett förbannat deprimerande vuxenliv om ett år så det är bara att njuta av att vara oansvarig och trotsig de sista månaderna nu.
Jag är osammanhängande och jag borde hämta ner fläkten från vinden. Först, ett glas iskall coca cola med isbitar som pyser och spricker i glaset.
RSS 2.0