2010 var året då...

ψ Halva året präglades av den djupaste ångest och vrede över omöjliga omtentor och skrivande av examensarbete. Prestationsångesten var ett faktum och jag började tvivla över min plats i livet.
♥ Torsdagstraditionen inleddes med Sofia där vi sågs varje torsdag, hängde på hennes balkong, flamsade, drack kaffe och hade det så oerhört fint. Min gangstapartner in crime...med lagt hår och blommig kjol.
♥ Jag och Frida tog break dagar under sommaren, hon från sitt fullspäckade jobb och jag från att vara fastkedjad vid skrivbordet, och åkte ner till Sandhammaren och upplevde de finaste dagarna på hela sommaren där på stranden. Jag vill bo där förevigt.
♥ Ullis, Stefan, Karin och jag tog en grön kombi ner till Tyskland
♥ Jag åt NGG (nypotatis, gräslök, gräddfil) med kött/lax och jordgubbar mest varje dag under sommaren
♥ Besökte ett övergivet Sanatorie och var kittlande rädd
♥ Vandrade på Söderåsen 
♥ Jag var i Manchester med mamma och Mike
♥ Hittade nya kändishunkar. Marcus Mumford och Don Draper
♥ Mia hade världens bästa fest i de småländska skogarna. Den natten sov jag i bakluckan av en bil.
♥ Frida och jag åkte till London under en helg och jag ville aldrig åka hem. Aldrig.
♥ Stefan och Ullis hade julfest och vi fick alla paketer. Vad jag fick? Fråga Kjell

2010s mest lyssnade låtar

Jag struntar arrogrant i alla regler om att det bara ska presenteras låtar som kommit ut detta året på en sådan här lista. Det här är min lista och jag gör vad jag vill, förstått? :) Eftersom jag är mossig på ålderns höst och obsessar istället för slukar nytt nytt nytt så blir det även en mer representativ lista. Märk väl att alla låtar inte är "bra" utan har haft andra funktioner för mig i form av vansinnes/diabolisk känsla när jag hamrat bort bokstäverna på mitt tangentbord under examensarbetets gång.

Pills (En av dom finaste konsertupplevelserna på Siesta i år)
Face Down (Manchester)
It's all tears (nu börjar tenta/examensarbete ångesten ge utslag i vansinnesmusik)
Oh fortuna (tenta/examensarbete ångest)
Glimmande nymf (tenta/examensarbete ångest)


party planning


Försov mig imorse och vaknade av att Frida ringde och väckte mig eftersom hon var på väg. Bara att hoppa upp och spackla på lite innan hon hämtade upp mig för att handla till morgondagen. Jag borde läsa och skriva på uppgift men istället roar jag mig med lite party planning inför min examens/mustasch fest i slutet av januari. Filar på dekoration och setting just nu vilket de glömt i videon ovan men som kanske är bland det roligaste och knepigaste.
RSS 2.0