raindrops falling down


Jag vet inte om jag tycker det är så fasligt hemskt att vakna av regnsmatter på fönsterblecket egentligen, jag borde inte tycka om det (man blir blöt, ens planer för dagen går i stöpet etc) men innerst inne så älskar jag det ljudet. Jag ser inte fram emot att gå ut och bli blöt men att ha en legitim anledning till att stanna hemma och kanske mest av allt känna sig innesluten i hemmets värme, skyddad från omvärlden. Ljudet av regn är bland det finaste som finns, fönsterbleckets slag, prick ljudet mot paraplyet och ljudet av hur det forsar nerför stuprännor och ner i gatubrunnar. I like. Nog om detta.
På schemat idag står läsning, träffa Mike en stund och sen ikväll misstänker jag att det inte blir nån form av grillning due to weather conditions iallafall utan nån pseudo-aktivitet, typ film. Hah. Förresten är min vän Victor i New York igen för att fira sin födelsedag, jag är mer än lovligt avundsjuk!;)

En kväll med Mauro och Plura

Bild: Tv8 Pluras dagbok
Sängdags alldeles strax men ni, jag vet att jag är sist med det mesta men jag såg reprisen av Mauro och Pluras kök avsnitt 1 precis, och jag är helt såld. Vände sig lite i magen kanske när jag såg att Plura hade ett plåster på fingret och fixade runt men det är mina nojor det. Hur som helst, hemskt trevligt program med hemskt trevliga män och i en hemskt trevlig lägenhet. Får ratta in 8:an nästa vecka också med andra ord!
Nu väntar sängen för mig inför ännu en dag framför böckerna som förhoppningsvis kommer avslutas under trevligare former. God natt!

Det svänger katten!

Dagen har tagit sin början och när jag kikade in på min Spotify list så hade lite nya fina bitar lagts till. Ska undersökas snarast i takt med att anteckningsboken öppnas och de vidriga vetenskapstermerna avtäcks för mina ögon. Brr. Härligt med ny musik nu så bara ÖS PÅ!! ni bidrar till att hålla min själ vid god hälsa medan ja g sitter vid mitt köksbord om dagarna med tråkiga böcker.
RSS 2.0